Majdnem minden ami a Second Lifeban történik, történhet vagy történhetne.

Second, Second Chance

Kis kiegészítés

2018. július 25. - DerekM

Amikor a múltkorában arról zagyváltam, hogy valós házat venni Second Life-os bevételből. Akkor minden SL-hez kapocsoldó tevékenységre gondoltam. Legyen az virtuális világon beüli vagy csupán kapcsolódó. Ennek a későbbiekben még szerepe lesz ezért fűzőm hozzá. 

Ma nincsen kép. 

Virtuálisból valódi

Kicsit elszaladt velem gondolataim lova valamelyik nap és mikor észbe kaptam már nagyban azon agyaltam, mennyi esélye van annak, hogy én egy virtuális világban összeszedett pénzből egy igazi házat vegyek. 

Nem sok azt kell mondjam, de azért a vicc kedvárt belevágok. 

Második (sőt  harmadik és negyedik, de lehet hogy az ötödik) virtuális évem célja, hogy annyi Lindent szedjek össze, hogy abból tudjak venni egy házat IRL. 

Sok sikert magamnak.  

Egy gondolat bánt engem ... update

 

Na jó nem bánt, csak foglakoztat. Azon agyalok már egy pár napja, hogy nyitni kéne egy Magyar vonatkozású helyet (Persze ne fogok). 
Két dolog miatt foglakoztat-
- Jelenleg (amikor ezt írom) nem igazán van Magyar hely, olyan van Magyar vonatkozású, de nem kizárólag. 
- Ilyet még nem csináltam és érdekel mit tudnék kihozni belőle. 
Belevágni nem fogok hirtelen (egyáltalán), mert a kapódás nem az én stílusom. Másrészt az ősz eljöveteléig nem igazán lesz túl sok szabad időm. Ami meg lesz azt szeretném magamra fordítani, nem másokra. 
Tehát az első lépés a tervezésé. 
(Ebből az egészből persze semmi nem lesz. Több okból kifolyólag az egyik az idő, most már tudom, hogy ha megfeszülök sem lesz elég időm ehhez. Másik hogy ne vagyok egy társasági ember. Harmadik meg az, hogy most van elég olyan hely ahol a "lakosság" összegyűlhet. Felesleges szítani a feszültséget, ha nem muszáj.)

Ao the great problem

Gondoltam szerzek egy új Ao-t mert ami eddig volt, az elégé szedett vedett volt. Gndoltam ha már megújulás van veszek valami pofásat. Azért igyekeztem nem a legdrágábbak közül választani mert azért 2000 lindent nem szívesen adnék érte, de  ezzel el leszek van benne minden ami kell és bővíthető. Ami nem elhanyagolandó mert pózokat és táncokat még lehet bele pakolni. 

Jövő héten folytatom a ruhatáram felújítását. 

(Újra Ao kutatásban vagyok ez az update.)